BEL NU!OFFERTE!

Reinigen

Goedkoop en Professioneel Uw Meubels Reinigen

Verleng de levensduur van uw meubels

Goedkoop en professioneel meubels reinigen? Het goed onderhouden van uw stoffen of leren bankstel, fauteuil of eetkamerstoelen, kan de levensduur er van aanzienlijk verlengen.

Door met het oog niet te zien stof, vuil van kinderen, vuil van huisdieren, huisstofmijt en pollen te verwijderen zullen uw meubels er niet

alleen schoon en fris uitzien maar het is ook nog eens veel gezonder voor u en uw familie. Goedkoop en professioneel meubels reinigen en behandelen is geen overbodige luxe meer!

Bespaar op de kosten van een nieuwe aanschaf
Goedkoop en Professioneel meubels reinigen en behandelen voor thuis en op kantoor! Gun meubels zoals uw bankstel, fauteuil of eetkamerstoelen een tweede kans door ze professioneel en betaalbaar te laten reinigen.

Wanneer u uw bankstel, fauteuil, eetkamerstoelen of bureaustoel laat reinigen dan bespaart u direct op de kosten van de aanschaf. U betaalt voor de reiniging gemiddeld nooit meer dan 17% van de nieuwe aanschafwaarde.

99% van alle aanwezige micro-organismen onschadelijk maken
Wij maken gebruik van diverse reinigingstechnieken, maar zijn gespecialiseerd in diepte reiniging. Hierbij wordt uw bankstel intensief gereinigd voor een maximaal resultaat. Bij deze reinigingsmethode worden tot wel 99% van alle aanwezige micro-organismen zoals huisstofmijt en bacteriën onschadelijk gemaakt.  Zo bent u er zeker van dat uw bankstel, fauteuil, eetkamerstoelen of bureaustoel niet alleen schoon is maar ook meteen hygiënisch fris! Onze reinigingsmethoden zijn mens-, kind- en dierenvriendelijk. Al onze reinigingsmiddelen voldoen aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en milieu!

Tarieven
van Meesters Meubelreiniging zorgt voor een professionele en vakkundige diepte reiniging van uw meubelen. Wij garanderen een resultaat van 98% tot 100% dat uw meubelen weer schoon, vlekkenvrij en fris zijn na onze behandeling. Onze tarieven voor particulieren en zakelijke klanten zijn all-in tarieven. Dit betekent voor u goedkoop meubelreiniging inclusief; Materialen, Arbeidsloon, Voorrijkosten en BTW!

Reinigingsmiddel
Ons reinigingsmiddel is geschikt voor alle soorten meubeltextiel, leer, vloerkleden en tapijten. Het is een laagschuimend synthetisch reinigingsmiddel en het bevat reinigers voor een snelle en optimale vuilverwijdering. Het bevat tevens acrylaat, die na het reinigen een beschermende “filmlaag” achterlaat. Ook wel coating of impregneren genoemd. Hierdoor krijgt het vuil minder snel kans om in de vezel van de stoffering te trekken.

Waar u normaal tussen de €5 en €10 per zitting betaald voor het impregneren.
Is dit bij ons in de prijs inbegrepen. Impregneren is dus bij ons inclusief!

Stappenplan reinigen
Voor het goedkoop en professioneel reinigen van uw stoffen of leren meubels is er voor u een stappenplan opgesteld.

1. Wij inspecteren het meubel
2. Daar waar nodig worden vlekken voorbehandeld
3. Sproeireinigen en diepreinigen van het meubelstuk
4. Nacontrole van het gereinigde meubel en soms een nieuwe reiniging voor het beste resultaat
5. Met de klant een laatste inspectie voor goedkeuring

Onze kantoortijden zijn:
– maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur
– zaterdag van 09:00 uur tot 14:00 uur

Wij reinigen uw meubels op locatie door heel Nederland!!!
Wij reinigen ook ’s avond en op zaterdag!!!

VUL ONS OFFERTEFORMULIER IN EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

👇👇👇

Offerteformulier

 

Bankstel reinigen
Tapijt reinigen
Trap reinigen
Eetkamerstoelen reinigen
Fauteuil reinigen
Restaurantstoelen reinigen
Bureaustoelen reinigen
Autostoelen reinigen