BEL NU!OFFERTE!

PVC, Linoleum, Gietvloeren

PVC vloer, Gietvloer en Linoleum vloer reinigen

PVC, Linoleum en Gietvloeren zijn als het ware elastische vloeren. Deze elastische vloeren worden veel in scholen, apotheken, tandartspraktijken, ziekenhuizen, bejaardenhuizen, fabriekshallen, garages, laboratoria en openbare gebouwen gelegd. Het onderhoud van deze vloeren is erg arbeidsintensief maar een absolute noodzaak. Wanneer deze arbeidsintensieve onderhoud en schoonmaak niet op de correcte wijze worden uitgevoerd kan dit grote en vervelende gevolgen hebben op de kwalitatieve uitstraling van de vloer op uw school, ziekenhuis, bejaardenhuis, fabriekshal, garage, laboratoria of ieder ander openbaar gebouw. De kleur van uw vloer kan verloren gaan en toplagen zijn snel beschadigd. Met een grote dosis aan ervaring op gebied van elastische vloeren reinigen geven wij graag advies bij het benodigde onderhoud. Wij zijn gespecialiseerd in PVC vloeren, Gietvloeren en Linoleum vloeren reinigen. Wilt u ook uw linoleum vloer reinigen?

PVC vloeren, Linoleum vloeren en Gietvloeren zijn duurzaam, comfortabel en slijtvast. Het vergt echter wel de nodige onderhoud, zodat u langdurig kan profiteren van deze prachtige vloer. Wij adviseren al onze klanten dan ook om periodiek door ons een beschermlaag aan te laten brengen na een grondige reiniging. Dit is ook mogelijk op vloeren die al een aantal jaar oud zijn. Deze beschermlaag of coating brengt de volgende voordelen met zich mee:

– Vuil laat makkelijker los
– De levensduur van uw vloer wordt verlengd
– Kleine krasjes kunnen makkelijker worden hersteld
– Strepen van schoenzolen laten zich gemakkelijk verwijderen
– Regelmatige reiniging en bescherming voorkomen extra tijd en inspanning

Vloeren zijn en blijven een bron van vuil, stof en bacteriën. Het onderhouden hiervan is daarom van essentieel belang. Een schone vloeren in uw school, ziekenhuis, bejaardenhuis, fabriekshal, garage of laboratoria zijn een belangrijk visitekaartje naar uw klanten en gasten. Dit mag dus best wat extra aandacht krijgen.

Wij kunnen voor u alle soorten vloeren reinigen en coaten, hieronder een paar van onze veel voorkomende werkzaamheden.

– Tapijt reinigen
– Schrobben van stenen vloeren
– Schrobben en conserveren van PVC vloeren
– Schrobben en conserveren van linoleum vloeren
– Reinigen, conserveren en kristalliseren van natuurstenen vloeren

Elastische vloeren zoals PVC, Linoleum, en Gietvloeren worden vaak in gebouwen zoals apotheken, tandartspraktijken, ziekenhuizen, scholen en openbare gebouwen toegepast. Onderhoud is vanwege de grote hoeveelheid verkeer van mensen en vuil zeker noodzakelijk als u een hygiënische, duurzame en mooie vloer wilt behouden.

Tweede leven
Wij bieden uw vloer een tweede leven! Wij verwijderen alle vervuiling en oude lagen waarna we de vloer met een beschermende coating behandelen. Ook een nieuwe vloer moet worden voorzien van een beschermende coating. Wij hebben verschillende coatings voor diverse situaties. De vloeren die door ons zijn behandeld, beschermt optimaal en langdurig tegen verschillende soorten vuil.

PVC, Linoleum, Gietvloeren reinigen

€    1,50   per m2        vanaf tarief voor intensief reinigen alleen
€    2,25   per m2        vanaf tarief voor intensief reinigen en een nieuwe waslaag

***Bovengenoemde prijzen zijn per m2 en inclusief 21% btw

***Minimum bedrag voor een te reinigen en behandelen vloer opdracht is € 200,-

Tarieven
van Meesters Meubelreiniging zorgt voor een professionele en vakkundige diepte reiniging van uw vloeren. Wij garanderen een resultaat van 98% tot 100% dat uw vloeren weer schoon, vlekkenvrij en fris zijn na onze behandeling. Onze tarieven voor particulieren en zakelijke klanten zijn all-in tarieven. Dit betekent voor u goedkoop vloerenreiniging inclusief; Materialen, Arbeidsloon, Voorrijkosten en BTW!

Voor het reinigen van uw vloer thuis of op kantoor, school, ziekenhuis en andere bedrijf en verzorgingsruimten is er voor u een stappenplan opgesteld.

1. Wij inspecteren de vloer
2. Daar waar nodig worden vlekken voorbehandeld
3. Sproeireinigen en diepreinigen van de vloer
4. Nacontrole van de gereinigde vloer en soms een nieuwe reiniging voor het beste resultaat
5. Met de klant een laatste inspectie voor goedkeuring

Onze kantoortijden zijn:
– maandag t/m vrijdag van 09:30 uur tot 17:00 uur
– zaterdag van 09:00 uur tot 14:00 uur

Wij reinigen uw vloeren door heel Nederland!!!
Wij reinigen ook ’s avonds en op zaterdag!!!

VUL ONS OFFERTEFORMULIER IN EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

👇👇👇

Offerteformulier