BEL NU!OFFERTE!

Zakelijk

Meubels Reinigen Voor Bedrijven en Kantoor

Een gezonde, schoon frisse en representatieve omgeving
Wij maken uw stoffen bureaustoelen, restaurantstoelen, kantinestoelen, bioscoopstoelen, theaterstoelen, caravankussens, bootkussens, autostoelen, touringcarstoelen, busstoelen, tramstoelen, treinstoelen en vliegtuigstoelen weer schoon en fris.

Na de behandeling van uw stoffen meubilair en/of interieur zullen klanten en personeel absoluut verzekerd zijn van een gezonde en representatieve omgeving. Professioneel en betaalbaar meubels reinigen voor bedrijven en kantoor!

Wij denken met u mee
U bent een ondernemer en wij kennen uw situatie. Wij voeren daar waar de mogelijkheden zijn altijd de werkzaamheden uit op de momenten dat dit zo min mogelijk overlast geeft. Hierbij moet u dan denken aan na sluitingstijd in de avond of weekend en dit gaat altijd in overleg en gebeurt meestal wanneer er geen of weinig medewerkers en/of klanten aanwezig zijn.

Diepte reinigingsmethode
Stoffen meubels worden met de sproei-extractie methode gereinigd. Diepte reiniging is een professionele en grondige reiniging welke de meubelstof diep en grondig spoelt waardoor vuil en vlekken zullen verdwijnen. Professioneel en betaalbaar meubels reinigen voor bedrijven en kantoor.

Tarieven
van Meesters Meubelreiniging zorgt voor een professionele en vakkundige diepte reiniging van uw meubelen. Wij garanderen een resultaat van 98% tot 100% dat uw meubelen weer schoon, vlekkenvrij en fris zijn na onze behandeling. Onze tarieven voor particulieren en zakelijke klanten zijn all-in tarieven. Dit betekent voor u goedkoop meubelreiniging inclusief; Materialen, Arbeidsloon, Voorrijkosten en BTW!

Reinigingsmiddel
Ons reinigingsmiddel is geschikt voor alle soorten meubeltextiel, leer, vloerkleden en tapijten. Het is een laag schuimend synthetisch reinigingsmiddel en het bevat reinigers voor een snelle en optimale vuilverwijdering. Het bevat tevens acrylaat, die na het reinigen een beschermende “filmlaag” achterlaat. Ook wel coating of impregneren genoemd. Hierdoor krijgt het vuil minder snel kans om in de vezel van de stoffering te trekken.

Waar u normaal tussen de €5 en €10 per zitting betaald voor het impregneren.
Is dit bij ons in de prijs inbegrepen. Impregneren is dus bij ons inclusief!

Voor het reinigen van gestoffeerde meubels hebben is er voor u een stappenplan opgesteld.

1. Wij inspecteren het gestoffeerde meubel
2. Daar waar nodig worden vlekken voorbehandeld
3. Sproei en diepte reinigen van het gestoffeerde meubel
4. Nacontrole van het gereinigde stoffen meubel en soms is een nieuwe reiniging noodzakelijk voor het beste resultaat
5. Met de klant een laatste inspectie voor goedkeuring

Onze kantoortijden:
– maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur
– zaterdag van 09:00 uur tot 14:00 uur

Wij reinigen uw meubels op locatie door heel Nederland!!!
Wij reinigen ook ’s avonds en op zaterdag!!!

VUL ONS OFFERTEFORMULIER IN EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

👇👇👇

Offerteformulier

Bankstel reinigen
Tapijt reinigen
Trap reinigen
Eetkamerstoelen reinigen
Fauteuil reinigen
Restaurantstoelen reinigen
Bureaustoelen reinigen
Autostoelen reinigen