BEL NU!OFFERTE!

Offerte

Bij deze SUPER DEAL heeft u de keuze om 2 soorten meubels te laten reinigen. Uiteraard naar eigen keuze!
Deze SUPER DEAL is het meest verkocht vanwege de schone en frisse uitstraling bij binnenkomst die overgaat in de huiskamer waar het juweeltje staat.
Deze SUPER DEAL staat bij ons ook wel bekend als de Aanpak Deal! Alle belangrijke lekker thuis elementen waar het oog op valt bij bezoek wordt aangepakt.

Offerte Meubelreiniging

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen zo spoedig mogelijk uw offerte meubelreiniging beantwoorden.
***Minimum bedrag voor een te behandelen opdracht is € 85,-

*is een verplicht veld
Bij voorkeur hier een foto(‘s) uploaden van uw te reinigen meubelstuk!
Alleen een van de volgende files uploaden: jpg,jpeg,png,gif,pdf,doc,docxTarieven
van Meesters Meubelreiniging zorgt voor een professionele en vakkundige diepte reiniging van uw meubelen. Wij garanderen een resultaat van 98% tot 100% dat uw meubelen weer schoon, vlekkenvrij en fris zijn na onze behandeling. Onze tarieven voor particulieren en zakelijke klanten zijn all-in tarieven. Dit betekent voor u goedkoop meubelreiniging inclusief; Materialen, Arbeidsloon, Voorrijkosten en BTW!

Reinigingsmiddel
Ons reinigingsmiddel is geschikt voor alle soorten meubeltextiel, leer, vloerkleden en tapijten. Het is een laagschuimend synthetisch reinigingsmiddel en het bevat reinigers voor een snelle en optimale vuilverwijdering. Het bevat tevens acrylaat, die na het reinigen een beschermende “filmlaag” achterlaat. Ook wel coating of impregneren genoemd. Hierdoor krijgt het vuil minder snel kans om in de vezel van de stoffering te trekken.

Waar u normaal tussen de €5 en €10 per zitting betaald voor het impregneren.
Is dit bij ons in de prijs inbegrepen. Impregneren is dus bij ons inclusief!

Telefonisch contact
Om onze dienstverlening zo goedkoop mogelijk te maken, bieden wij geen telefonische ondersteuning met een vaste bezetting. Mocht u met vragen of onduidelijkheden zitten en we komen er per e-mail niet uit, dan zullen wij telefonisch contact met u opnemen.

Bankstel reinigen
Tapijt reinigen
Trap reinigen
Eetkamerstoelen reinigen
Fauteuil reinigen
Restaurantstoelen reinigen
Bureaustoelen reinigen
Autostoelen reinigen