BEL NU!OFFERTE!

Over ons

Wie is van Meesters Meubelreiniging?
van Meesters Meubelreiniging is dé professionele reiniger voor tapijten en zitmeubelen voor zowel particulieren als bedrijven. Een ruim aanbod, scherpe tarieven, kwalitatief goede resultaten en de persoonlijke service zijn slechts enkele succesfactoren. Een grote groep tevreden klanten heeft onze service inmiddels ervaren.

van Meesters Meubelreiniging levert haar diensten door heel Nederland. Na ontvangst van een offerte aanvraag wordt deze direct door ons in behandeling genomen en beginnen we al met strevende reiniging planning voor de korte termijn. Door het uitschakelen van tussenhandelaren, franchisegevers, lage overheadkosten en schuldenvrij te ondernemen, kunnen wij onze diensten vele malen voordeliger leveren dan bij onze collega concurrenten die wel kan oplopen tot wel 57% .

Waarom van Meesters Meubelreiniging?
van Meesters Meubelreiniging onderscheidt zich van andere meubelreinigers door een duidelijke, overzichtelijke website met duidelijke all in tarieven, wij verbergen niets. Achter van Meesters Meubelreiniging staat een vertrouwde organisatie die al geruime tijd actief is op de particulieren- en kantoormeubelen reinigingsmarkt. Door deze jarenlange ervaring kunnen wij een uitstekende persoonlijke service bieden. Onze dienstverlening, reinigingsmiddelen en machines worden voortdurend bijgehouden, vernieuwd en uitgebreid om de klant van het beste resultaat te voorzien.

Bankstel reinigen
Tapijt reinigen
Trap reinigen
Eetkamerstoelen reinigen
Fauteuil reinigen
Restaurantstoelen reinigen
Bureaustoelen reinigen
Autostoelen reinigen