van Meesters Tips

Werkdagen & Tijden

Werkdagen:
maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:00 uur
zaterdag van 09:00 - 14:00 uur

VUL OFFERTE FORMULIER IN
EN MAAK EEN AFSPRAAKOnze Scherpe Tarieven

Wij garanderen een resultaat van 98% tot 100% dat
uw meubelen weer schoon, vlekkenvrij en fris zijn
na onze reiniging. Onze tarieven voor particulieren
en zakelijke klanten zijn all-in tarieven.

Dit betekent voor u inclusief:
 

BTW

Materialen

Arbeidsloon

Voorrijkosten

>>> Scherpe Tarieven Meubelreiniging

Urine in de stof van uw bank: wat nu?


Als u jonge kinderen of huisdieren heeft bestaat er altijd een kans dat er op uw bankstel wordt geplast, de reiniging hiervan is niet de meest gemakkelijke taak. Het belangrijkste punt hierin is dat u de reiniging zo snel mogelijk doet, als u hier te lang mee wacht bestaat er een kans dat de urine echt in de stof trekt, waardoor het gaat stinken en er vlekken ontstaan in de stof.

Wat te doen?

Als uw bank een hoes heeft die los zit, haal deze er dan direct af en was hem in de wasmachine, u kunt ervoor kiezen de vlek voor het wassen onder handen te nemen met een middel om de vlek op te lossen.
Het onderliggende kussen kunt u behandelen om allereerst het meeste vocht op te laten nemen door een oude handdoek of wat keukenpapier, hoe meer van de urine u hiermee weg krijgt, hoe beter het eindresultaat.
Laat vervolgens een emmer vollopen met lauwwarm water en voeg hier Biotex aan toe, neem een spons en bevochtig deze met het schoonmaakvocht om er vervolgens de vlek schoon te deppen. Laat het vocht een poosje in de stof trekken, zo kan de Biotex Azijn goed zorgen dat de bacteriën uit de urine worden gedood en wordt het eindresultaat beter. Zorg dat het water dat u gebruikt niet heet is, door hogere temperaturen gaan de eiwitten die in de urine zitten zich namelijk vastzetten aan de stof van uw bank waardoor de gemaakte vlek helemaal niet meer uit de bank te krijgen is. Pak hierna een schone hand- of theedoek en dep de vochtige plek hiermee droog, het is geen probleem als u niet al het vocht eruit krijgt, laat het overige vocht gewoon drogen in de open lucht. Wees raadzaam dat u geen föhn gebruikt voor dit proces, hierdoor kunnen namelijk kringen ontstaan in de stof die u er vervolgens moeilijk nog uit kunt krijgen.

Verwijder de geur van urine: azijn.

Als u uw bank volledig heeft schoongemaakt maar nog steeds een lichte urinegeur ruikt in het meubel, doe dan witte azijn in een spuitfles en spray het over de gemaakte vlek heen. Geef de azijn wat tijd om in te trekken en dep ook dit weer droog met een schone hand- of theedoek. De witte azijn neemt de geur van de urine weg. Let heel goed op dat u de azijn nooit gebruikt als eerste stap in het reinigingsproces, dit zorgt er namelijk voor dat de urine zich gaat vastzetten aan de stof van uw bank.


Een greep uit onze relaties waarvoor wij bureaustoelen, horecastoelen en/of kantoor tapijt reinigen!