van Meesters Tips

Werkdagen & Tijden

Werkdagen:
maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:00 uur
zaterdag van 09:00 - 14:00 uur

VUL OFFERTE FORMULIER IN
EN MAAK EEN AFSPRAAKOnze Scherpe Tarieven

Wij garanderen een resultaat van 98% tot 100% dat
uw meubelen weer schoon, vlekkenvrij en fris zijn
na onze reiniging. Onze tarieven voor particulieren
en zakelijke klanten zijn all-in tarieven.

Dit betekent voor u inclusief:
 

BTW

Materialen

Arbeidsloon

Voorrijkosten

>>> Scherpe Tarieven Meubelreiniging

Uw doorgezakte bank zelf onder handen nemen


Wanneer uw bank intensief door het hele gezin gebruikt wordt bestaat er een kans dat deze in de loop der tijd gaat doorzakken, zo kunnen er diepe plooien in gaan ontstaan, gaat hij soms krakende geluiden maken, wordt de vorm van de kussens minder mooi en wordt het comfort verminderd.

Wat is het precieze probleem?

Er bestaan allerhande oorzaken voor het doorzakken van uw bankstel, zo zouden de veren in het meubel gesleten zijn, de vulling kan mogelijk zijn verzacht of het onderstel van het meubel is gebroken.

Oorzaak: de vulling.
Na intensief gebruik van een zitmeubel zal de vulling ervan zijn massa gaan verliezen, waardoor de bank of stoel inzakt. De vulling kan worden vervangen, wat de meest voor de hand liggende oplossing is voor dit probleem. U kunt kiezen uit allerhande soorten vullingen, afhankelijk van uw wensen ervoor, namelijk: losse vulling, koudschuim, presskern of polyether.
Het vervangen van de vulling is meestal goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe bank.

Oorzaak: de vering.
Nosagvering bestaat in twee soorten: bolle en platte. Na verloop van tijd kunnen de veren gaan inzakken, dan dienen deze vervangen te worden.

Oorzaak: singelband.
Een singelband waar de rek uit is geraakt kan simpelweg opnieuw worden aangespannen om de inzakking van de bank weg te nemen.

Oorzaak: gebroken spant.
De spant in een bank is de basis van het meubel, deze loopt door het midden van het meubel en houdt alle spanbalken op hun plaats. De spant wordt veelal gemaakt van een spaanplaat, welke kan uitdrogen en hierdoor sneller breekt. Een gebroken spaanplaat kan goedkoop worden gerepareerd bij een professional.


Een greep uit onze relaties waarvoor wij bureaustoelen, horecastoelen en/of kantoor tapijt reinigen!