Professioneel en Betaalbaar reinigen

Stoffen bankstel reinigen of Leren bankstel reinigen


Goedkoop Bankstel ReinigenGoedkoop en professioneel stoffen of leren bankstel reinigen is onze specialisatie. Wij garanderen een resultaat van 98% tot 100% dat uw meubelen weer schoon, vlekkenvrij en fris zijn na onze behandeling. Onze tarieven voor particulieren en zakelijke klanten zijn all-in tarieven.

Dit betekent voor u inclusief:
Materialen, Arbeidsloon, Voorrijkosten en BTW!

Onze Scherpe Tarieven:
Trappen v.a. € 7,- | Eetkamer- en Bureaustoelen v.a. € 10,- | Fauteuils v.a. € 35,- | Bankstellen v.a. € 75,-
>>> Scherpe Tarieven Voor Meubelreiniging Goedkoop en professioneel stoffen of leren bankstel reinigen?

Wij reinigen op locatie in heel Nederland!!!

Bankstel reinigen bij uw thuis?


Op locatie meubels reinigenWij reinigen op locatie door heel Nederland uw bankstel, fauteuil, trap, eetkamerstoelen en bureaustoelen. Het reinigen wordt op een zeer veilige en grondige wijze door onze specialisten uitgevoerd en wij behandelen alle samenstellingen van stoffen, zowel wol, katoen als synthetische stoffen maar ook de meeste leersoorten. Onze specialisten reinigen dagelijks met veel zorg en op een vakkundige manier bankstellen, stoelen, fauteuils en kantoorstoelen door heel Nederland!!! Wij zijn veel al werkzaam in en rondom Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Almere, Nijmegen, Tilburg, Eindhoven, Arnhem, Maastricht, Deventer, Amersfoort, Woerden, Den Bosch, Middelburg, Bergen op Zoom, Waalwijk, Breda, Roermond, Leiden, Sittard, Alphen a/d Rijn, Lelystad, Nieuwegein, Gorinchem, Helmond en Gouda.

Particulier Reinigen

Stoffen en leren meubels thuis laten reinigen?


Bank & Bankstel reinigenWij als specialisten raden u bij een vervuild bankstel niet meteen aan om op de aanschaf van een nieuwe bankstel, fauteuil of eetkamerstoelen te gaan. Onze manier van diepte reiniging kan u honderden euro's besparen en kunt u al binnen een paar uur genieten van schoon meubilair. Wij reinigen alle soorten stoffen meubels zoals wol, katoen als synthetische stoffen maar ook de meest voorkomende leersoorten. Ook bent u bij ons uw meubels niet kwijt voor minimaal 1 tot 2 weken doordat wij onze reinigingswerkzaamheden bij u thuis op locatie komen uitvoeren. Daarnaast is onze manier van meubels reinigen betrouwbaar en veilig voor volwassenen, kinderen en dieren.

Zakelijk Reinigen

Stoffen of leren bureaustoelen op kantoor reinigen?


Bureaustoelen, Theaterstoelen, Bioscoopstoelen reinigenNaast onze dagelijkse particuliere klanten, verzorgen wij tevens reinigingswerkzaamheden voor overheidsinstellingen, zorginstellingen, kinderdagverblijven, hotels, vakantieparken, kantoren, bioscopen, theaters en voor de sector openbaar vervoer. Wij reinigen professioneel en zorgvuldig uw restaurantstoelen, bureaustoelen, kantinestoelen, bioscoopstoelen, theaterstoelen, caravankussens, bootkussens, autostoelen, touringcarstoelen, busstoelen, tramstoelen, treinstoelen, vliegtuigstoelen, matrassen, boxsprings, tapijten en sofa's. Na de behandeling van uw meubilair en/of interieur zullen klanten en personeel absoluut verzekerd zijn van een gezonde en representatieve omgeving.

Onze Specialisatie? Uw stoffen bankstel reinigen

Ook uw stoffen of leren bankstel thuis laten reinigen?


Team MeubelreinigersEen stoffen bankstel reinigen is onze specialisatie samen met een leren bankstel reinigen. Ondank dat bankstellen onze specialisatie is bestaan onze dagelijkse werkzaamheden ook uit het reinigen van; design bankstellen, sofa's, zithoeken, hockers, poef, fauteuils, eetkamerstoelen, trappen, tapijttegels, bureaustoelen, vergaderstoelen, kantinestoelen, bioscoopstoelen, theaterstoelen, matrassen, bed ombouw, boxspring, autostoelen, autobekleding, busstoelen, tramstoelen, metrostoelen, openbaar vervoer, touringcarstoelen, vrachtwagen stoelen.

Uw meubel stoffering zal weer fris ogen en ruiken en zacht aanvoelen. De reiniging van uw stoffen of leren meubelstuk zal bij u thuis, kantoor of in bedrijf plaats vinden zonder geklieder en gemors.


Onze Scherpe Tarieven Voor Meubel Reinigen
Wij garanderen een resultaat van 98% tot 100% dat uw meubelen weer schoon, vlekkenvrij en fris zijn na onze behandeling. Onze tarieven voor particulieren en zakelijke klanten zijn all-in tarieven.

Dit betekent voor u inclusief:
Materialen, Arbeidsloon, Voorrijkosten, en BTW!

***Minimum bedrag voor een te behandelen opdracht is € 85,-

Voor het goedkoop en professioneel reinigen van uw stoffen of leren meubels is er voor u een stappenplan opgesteld.

1. Wij inspecteren het meubel
2. Daar waar nodig worden vlekken voorbehandeld
3. Sproeireinigen en diepreinigen van het meubelstuk
4. Nacontrole van het gereinigde meubel en soms een nieuwe reiniging voor het beste resultaat
5. Met de klant een laatste inspectie voor goedkeuring

Wij zijn telefonisch bereikbaar:

– maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur
– zaterdag van 09:00 uur tot 14:00 uur

Wij reinigen uw meubels op locatie door heel Nederland!!!
Wij reinigen ook 's avonds en op zaterdag!!!

Neem nu contact met ons op of maak gebruiks van ons Offerteformulier

Banstel reinigenFauteuil reinigenEetkamerstoelen reinigen
Restaurantstoelen – Bureaustoelen reinigenAutostoelen reinigenTrap reinigen

Werkdagen & Tijden

Werkdagen:
maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:00 uur
zaterdag van 09:00 - 14:00 uur

VUL OFFERTE FORMULIER IN
EN MAAK EEN AFSPRAAKTips meubels reinigen

Het reinigen van uw tapijt kunt u gemakkelijk zelf. De reiniging van een tapijt kan een grotere klus lijken dan ...
Doe het zelf: tapijten reinigen. Een goed tapijt is mooi om te zien en fijn zacht aan je voeten wanneer ...
Bankstellen die geschikt zijn voor huishoudens met huisdieren. Of huisdieren nu wel of niet op de zitmeubels mogen komen is ...
Meubelstof, welke is het beste voor een kat? Katten en mooi gestoffeerd meubilair worden vaak los van elkaar gezien, omdat ...
Meubelstof, welke is het beste voor een hond? Wanneer u het prettig vind om met uw hond te kunnen kroelen ...
Huisdieren op de bank, wel of niet? Honden of katten op het bankstel laten zitten en liggen is in veel ...
Verzekering: schade door huisdieren. Waar huisdieren een gelukbrengend deel zijn van een grote hoeveelheid huishoudens door het hele land kunnen ...
Aankopen van uw ideale bank: tips. Door de verschillen per individu zijn er allerhande soorten, maten en kleuren bankstellen te ...
Meubels: eigenschappen, onderhoud en tips. Stoffen. De vering en vulling. Wanneer een meubel nieuw is, is de stoffering hiervan nog ...
De ergonomische bureaustoel Wanneer u een baan heeft waarbij er veel moet worden gezeten zijn een juiste stoel en goede ...

Wij bellen U terug!

Naam

Telefoon

Email adres

Gewenste tijd/datum

Reinigen en Coaten

Reinigen inclusief impregneren

info@vanmeestersmeubelreiniging.nl
https://www.vanmeestersmeubelreiniging.nl

Reinigingsmiddel inclusief Impregneren
Ons reinigingsmiddel is geschikt voor alle soorten meubeltextiel, leer, vloerkleden en tapijten. Het is een laag tot matig schuimend synthetisch reinigingsmiddel en het bevat reinigers voor een snelle en optimale vuilverwijdering. Het bevat tevens acrylaat, die na het reinigen een beschermende "filmlaag" achterlaat. Ook wel coating of impregneren genoemd. Hierdoor krijgt het vuil minder snel kans om in de vezel van de stoffering te trekken.

Waar u normaal tussen de €5 en €10 per zitting voor het impregneren betaalt. Is dit bij ons in de prijs inbegrepen. Impregneren of coaten is dus bij ons altijd inclusief!