BEL NU!OFFERTE!

Zelf stoffen bankstel reinigen

Bankstel reinigen

Zelf stoffen bankstel reinigen? Dan bestaan er vele simpele huishoudelijke tips om uw bankstel zelf te reinigen.  Let op het zijn geen professionele tips en adviezen. Het gebruik maken van onderstaande tips zijn dan ook geheel uw eigen risico. De simpele reden hiervoor is dat elke stof  anders is en elk leder is weer anders. Om die reden zijn onderstaande tips en adviezen niet altijd op alles van toepassing. Sommige reinigingsmiddelen zijn onschadelijk en andere reinigingsmiddelen kunnen weer flinke schade aan uw bankstel of chaise longue toebrengen.

Zelf stoffen bankstel reinigen of schoonmaken met Biotex

Een bankstel of chaise longue reinigen met biotex wordt vaak aangeraden wanneer de bankstel bevuild is met honden, katten, kinder of baby urine. U dient eerst zoveel mogelijk vocht op te nemen met keukenrolpapier of tissue’s. Daarna een klein klein sopje maken met biotex en de bankstel behandelen met het biotexmengsel en een schone spons. Daarna kunt u de bankstel droogdeppen met een witte schone handdoek.

Zelf stoffen bankstel reinigen of schoonmaken met Shampoo

Shampoo wordt gebruikt om hardnekkige en simpele vlekken uit een velours of suedeachtige stof te verwijderen. Onverdunde shampoo op de vlek aanbrengen en met een absorberend materiaal de vochtige plek droogmaken.

Zelf stoffen bankstel reinigen of schoonmaken met Ontvetter

U kunt uw bankstel of hoekbank reinigen door een ontvetter te spuiten. Daarna met een spons en warm water de bankstel of hoekbank afnemen. Nog even de hardnekkige en simpele vlekken nawrijven met een witte handdoek. Om tenslotte een laken over de bank leggen en de bankstel of chaise longue te strijken.

Zelf stoffen bankstel reinigen of schoonmaken met Schoonmaakazijn

Schoonmaakazijn wordt vaak gebruikt om een bankstel te ontgeuren. Meestal in combinatie met een ander huishoudmiddeltje. U maakt dan een oplossing van 50% schoonmaak azijn en 50% lauw water. Doe dit in een plantensproeier en sproei uw bankstel of chaise longue daar mee in.

Zelf stoffen bankstel reinigen of schoonmaken met Soda

Neem een emmertje lauw tot warm water en doe er een paar scheppen soda bij. Met een spons uw stoffen bankstel afnemen. Daarna met schoon water nog even uw bankstel na reinigen en klaar.

Zelf stoffen bankstel reinigen of schoonmaken met Haarspray

Haarspray wordt gebruikt om hardnekkige en simpele vlekken uit een stoffen bankstel of chaise longue te halen. Spuit de haarlak over de vlek en veeg gelijk de haarspray weer weg met een schone doek.

Zelf stoffen bankstel reinigen of schoonmaken met Melk

Heeft u een inkt streep van een pen, vulpen of stift op uw velours bankstel dan kunt u wat melk of op een doek sprenkelen en daarmee direct de inktstreep verwijderen.

Zelf stoffen bankstel reinigen of schoonmaken met Strijkijzer

Een strijkijzer wordt vaak aangeraden in combinatie met een klein sopje van een zacht wasmiddel. Om een stoffen bankstel schoon te maken. Na gebruik van een klein sopje kunt u een doek  of laken over de bankstel of chaise longue leggen om daarna de bankstel of chaise longue te gaan strijken.

Onze Scherpe Tarieven Voor Meubel Reinigen

Wij garanderen een resultaat van 98% tot 100% dat uw meubelen weer schoon, vlekkenvrij en fris zijn na onze behandeling. Onze tarieven voor particulieren en zakelijke klanten zijn all-in tarieven.

Dit betekent voor u inclusief:
Materialen, Arbeidsloon, Voorrijkosten, en BTW!

***Minimum bedrag voor een te behandelen opdracht is € 85,-

Voor het goedkoop en professioneel reinigen van uw stoffen of leren meubels is er voor u een stappenplan opgesteld.

1. Wij inspecteren het meubel
2. Daar waar nodig worden vlekken voorbehandeld
3. Sproeireinigen en diepreinigen van het meubelstuk
4. Nacontrole van het gereinigde meubel en soms een nieuwe reiniging voor het beste resultaat
5. Met de klant een laatste inspectie voor goedkeuring

Wij zijn telefonisch bereikbaar:

– maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur
– zaterdag van 09:00 uur tot 14:00 uur

Wij reinigen uw meubels op locatie door heel Nederland!!!
Wij reinigen ook ’s avonds en op zaterdag!!!

Bankstel reinigen
Tapijt reinigen
Trap reinigen
Eetkamerstoelen reinigen
Fauteuil reinigen
Restaurantstoelen reinigen
Bureaustoelen reinigen
Autostoelen reinigen